grafik_streg_grøn.png

I Region Midtjylland arrangerer og afholder vi webinarer, seminarer, netværksmøder og forløb med det formål at inspirere til udvikling af bæredygtige landsbyer.

Webinarer

Region Midtjylland arrangerer og afholder webinarer, hvor forskellige landsbyer deler deres erfaringer og tilgange til bæredygtighed i deres landsby. Her kan du se tidligere afholdte webinarer og få inspiration til udvikling af bæredygtige landsbyer.

Se webinarer her.

Seminarer

Region Midtjylland arrangerer og afholder seminarer med fokus på bæredygtig udvikling i landsbyer. Her kan du se tidligere kommende og tidligere afholdte seminarer.

Se seminarer her.

Netværk: "De nye hjem på landet"

"De nye hjem på landet" er et netværk, der opbygger viden og kapacitet inden for bæredygtige bofællesskaber og nye boformer. Netværket består aktuelt af seks kommuner – Skive, Viborg, Randers, Syddjurs, Norddjurs, Samsø - samt Region Midtjylland, der på skift arrangerer og afholder temadage og netværksmøder. Kontakt Christian Selmer Fredsø Jensen på Christian.Fredsoe@RU.RM.DK hvis du vil vide mere om netværket, netværksmøderne og temadagene.

Se kommende temadage her.

Netværksmøder for landdistriktsmedarbejdere

Region Midtjylland arrangerer og afholder netværksmøder for midtjyske landdistriktsmedarbejdere, LAG-forpersoner og -koordinatorer.

Næste netværksmøde er torsdag den 9. juni 2022 kl. 14.30 - 19.30. Netværksmødet afholdes i Faster Aktivitetshus, Birkevænget 31, 6900 Skjern.

Kontakt Christian Selmer Fredsø Jensen på Christian.Fredsoe@RU.RM.DK for at høre mere om netværket eller arrangementet.