grafik_streg_grøn.png

Billede af folk der cykler

I maj 2021 lancerede vi Landsbyviden. Det var med en ambition om at skabe en platform, der samler og deler alle de gode historier om bæredygtig udvikling i landsbyer i hele Danmark. For hvor går man hen, når man vil vide, hvad andre har gjort? Eller hvis man vil have inspiration til et projekt i sin egen landsby?

For os er Landsbyviden svaret, og derfor har vi skabt en vidensplatform, der henvender sig til dig, der bor i en landsby eller arbejder med udvikling af landsbyer – eller dig, der bare er nysgerrig på, hvad der egentlig sker i landsbyerne rundt omkring i Danmark, og hvad landsbyudvikling egentlig er for en størrelse.

Vi ved, at vi ikke kan finde alle de gode historier selv. Derfor håber vi, at du vil dele din historie med os, så vi kan dele den med andre. På den måde får vi skabt værdi for flest mulige mennesker.

Vores mål er, at vi ikke kun vil være en vidensplatform. Vi vil gerne etablere et fællesskab, hvor vi kan lære af hinanden. Der er nemlig ingen grund til at bruge tid på at udvikle en løsning, hvis en anden landsby et andet sted i regionen (eller landet) allerede har gjort præcis det samme. Vi håber, at du vil være en del af det fællesskab. Derfor vil vi også gerne invitere dig til at vise os dit hverdagsliv. Intet er for småt eller stort til platformen her, så kontakt os endelig, hvis du har en idé eller en historie, du gerne vil dele.

 

streg_grøn.png

Skriv til os og del din historie

Nyheder i din indbakke!


I vores nyhedsbrev deler vi inspiration, erfaringer og alle de gode historier om landsbyudvikling i hele Danmark. Vi lander i din indbakke 4-6 gange om året.