Streg_MidtRød_1040x2px.png

Det er i høj grad den rige og alsidige natur, der giver landdistrikterne værdi i forhold til et godt og bæredygtigt liv. Men mange steder mangler gode adgangsforhold til naturen, ligesom biodiversiteten er under pres. Kommuner, lokalsamfund, lodsejere mfl. får en central rolle i at sikre handling, der fastholder og udvikler den værdi, naturen skaber.

6242_vidensportal_temaer_natur.png

InspirationStreg_MidtRød_1040x2px.png

Abonnér
 • 16-06-2021

  Multifunktionel jordfordeling (MUFJO) er en ny ordning, der skal skabe bedre vilkår for natur og miljø – og samtidig give landmændene ny og bedre jord. Viborg Kommune går forrest med deres ambitiøse MUFJO-projekt i Nørreådalen.

 • 05-03-2021

  Frivillige i organisationen Mols i Udvikling har gjort den smukke natur i Mols Bjerge lettere tilgængelig med fire Kløverstier. Kom med på én af dem, der byder på 2,6 oplevelsesrige kilometer i det kuperede landskab.

 • 02-03-2021

  Mød Mols der har succes med at tiltrække folk fra nær og fjern. Aktive fra paraplyorganisationen "Mols i Udvikling" fortæller i dette webinar om generationsmøder, grønne læringsrum og en børnekulturfestival samt formidlingen af de gode fortællinger fra udviklingsprojekterne.

 • 13-01-2021

  Rækker Mølle vil forvandle deres gamle købmandsbutik til et bæredygtigt kurbad, der skal give øget sundhed og livskvalitet til alle. Her kan du se se et webinar og høre Ejnar Tylvad, projektkoordinator i Rækker Mølles udviklingsråd, fortælle om processen.

Mere viden om bæredygtige landsbyerStreg_MidtRød_1040x2px.png