Streg_MidtRød_1040x2px.png

Bortset fra efterskolerne er det gået tilbage for uddannelser i landdistrikterne over en årrække. Begrænset udbud og afstand til uddannelsesinstitutioner er en udfordring, der kræver nytænkning. Fx når det gælder adgang til ungdomsuddannelse og de rette kompetencer. Der er stort potentiale i udvikling i fællesskab og i samarbejde med eksisterende aktører på uddannelsesområdet af nye både formelle og uformelle uddannelsesformer. Herunder fjernundervisning og forløb med udgangspunkt i lokalområdernes unikke behov og ressourcer.

Vi er på jagt efter de gode historier om uddannelse og dannelse rundt omkring i de midtjyske landdistrikter og landsbyer. Tip os hvis du har en god historie, som vi skal skrive om!

Grafisk ikon for uddannelse og dannelse

InspirationStreg_MidtRød_1040x2px.png

Abonnér
  • 22-09-2021

    Har I knækket koden i dit lokalområde, er I lykkedes med en ny tilgang – eller har I bare en rigtig god historie om bæredygtig landdistriktsudvikling? Så tøv ikke med at kontakte os og fortæl os netop din historie.

     

  • 03-06-2021

    Nørre Nissum i Lemvig Kommune har flere skoler end gennemsnittet og et stort årligt folkemøde om uddannelsespolitik. Den lille vestjyske landsby dyrker i høj grad sit brand som Skolernes landsby – læs mere om hvordan og hvad det betyder.

Mere viden om bæredygtige landsbyerStreg_MidtRød_1040x2px.png